Склад
Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis, Lactobacillus gasseri, Bifidobacterium infantis.
Кількості бактерій у флаконі вистачить для гарантованого заквашування 3 літрів молока (на кінець терміну придатності закваски).
Загальні властивості
Прискорює метаболізм. Сприяє схудненню. Цей продукт спеціально створений для людей, які хочуть позбутися зайвої ваги і підтримувати хорошу спортивну форму.
В основі продукту – лактобактерія gasseri, яка здатна прискорювати метаболізм і нормалізувати вагу тіла.
Натуральний молочний протеїн в простій для засвоєння формі сприяє розвитку м'язів. А кальцій – зміцненню кісток.
Приготування
Приготувати домашній Fit-йогурт дуже просто. Знадобиться молоко, закваска VIVO, звичайна каструля і великий рушник. Хоча сквашування триває 8 годин, особистого часу на приготування потрібно 10-15 хвилин.
У тепле молоко (40 °С – трохи тепліше тіла) додайте закваску VIVO. Ретельно загорніть каструлю в великий рушник, щоб суміш залишалася теплою. Залиште сквашуватися на 6-8 годин в теплому місці. Коли продукт загусне, охолодіть його в холодильнику і ваш Fit-йогурт готовий!
Ще швидше і зручніше готувати Fit-йогурти в йогуртниці або мультиварці, що має режим «йогурт» або «40 °С».
Умови зберігання
У холодильнику (при температурі + 2 .. + 8 °С) - 12 місяців.