Склад
Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis (2 штами), мікрофлора кефірних зерен, Bifidobacterium infantis/
Кількості бактерій у флаконі вистачить для гарантованого заквашування 3 літрів молока (на кінець терміну придатності закваски).
Загальні властивості
Продукт відрізняється підвищеним вмістом амінокислот, поліненасичених жирних кислот, вітамінів і мікроелементів природного походження. Віталакт призначений для дітей і дієтичного харчування дорослих.
Віталакт – це закваска для приготування домашнього кисломолочного продукту.
Віталакт відрізняється високим вмістом вітамінів, мікроелементів і амінокислот природного походження.
Регулярне використання Віталакту дозволяє збалансувати харчовий раціон дітей за змістом найважливіших поживних і біологічно активних речовин, необхідних для нормальної життєдіяльності організму.
Продукт надає позитивний вплив на апетит і обмін речовин, нормалізує процеси травлення, сприяє профілактиці шлунково-кишкових захворювань, дозволяє нормалізувати склад мікрофлори після перенесених захворювань.
Віталакт призначений для дітей і для дієтичного харчування дорослих.
Приготування
Приготувати Віталакт дуже просто. Знадобиться молоко, закваска VIVO, звичайна каструля і великий рушник. Хоча сквашування триває 8 годин, особистого часу на приготування знадобиться лише 10-15 хвилин.
У тепле молоко (40 °С – трохи тепліше тіла) додайте закваску VIVO. Ретельно загорніть каструлю в великий рушник, щоб суміш залишалася теплою. Залиште сквашуватися на 6-8 годин в теплому місці. Коли продукт загус, охолодіть його в холодильнику і ваш йогурт готовий!
Ще швидше і зручніше готувати Віталакт в йогуртниці або мультиварці, що має режим «йогурт» або «40 °С».
Умови зберігання
У холодильнику (при температурі + 2 .. + 8 °С) - 12 місяців.