Склад
Bifidobacterium lactis (2 штами), Lactobacillus acidophilus (2 штами), Lactobacillus casei, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus bulgaricus, Streptococcus thermophilus, Bifidobacterium infantis.
Кількості бактерій у флаконі вистачить для гарантованого заквашування 3 літрів молока (на кінець терміну придатності закваски).
Загальні властивості
Зміцнює імунітет. Знижує частоту виникнення простудних захворювань. Кисломолочний продукт з чудовим м'яким смаком і унікальним бактеріальним складом. Містить три штами бактерій, ефективність яких клінічно доведена.
Регулярне вживання продукту знижує частоту виникнення простудних захворювань і таких симптомів, як жар, кашель, нежить. Значно зменшує кількість хворобливих днів в році.
Приготування
Приготувати Імуновіт дуже просто. Знадобиться молоко, закваска VIVO, звичайна каструля і великий рушник. Хоча сквашування триває 8 годин, особистого часу на приготування потрібно 10-15 хвилин.
У тепле молоко (40 °С – трохи тепліше тіла) додайте закваску VIVO. Ретельно загорніть каструлю в великий рушник, щоб суміш залишалася теплою. Залиште сквашуватися на 6-8 годин в теплому місці. Коли продукт загус, охолодіть його в холодильнику і ваш Імуновіт готовий!
Ще швидше і зручніше готувати Імуновіт в йогуртниці або мультиварці, що має режим «йогурт» або «40 °С».
Умови зберігання
У холодильнику (при температурі + 2 ..+ 8 °С) - 12 місяців.