Склад
Лактулоза, Streptococcus thermophiles, Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis.
Харчова цінність на 100 г продукту:
- білки - 4 г,
- вуглеводи - 70 г,
- жири - 0,3 г.
Енергетична цінність на 100 г продукту: 300 ккал / 1256 кДж
Опис
Готовий йогурт нормалізує травлення, сприяє виведенню з організму шкідливих речовин.
Щоденне вживання йогурту зміцнює імунітет, зменшує частоту виникнення ГРВІ, застудних і кишкових розладів.
Лактулоза - це прeбіотік, який посилює здатність йогурту відновлювати здорову мікрофлору.
Закваска може використовуватися як для приготування кисломолочних продуктів, так і для вживання в чистому вигляді.
Допускається мінусове відхилення маси нетто 3%. Кожен флакон розрахований на приготування 1-3 л продукту.
Спосіб застосування
- Доведіть 1-3 л кип'яченого або ультрапастеризованого молока до температури +37 - +400 C.
- Додайте закваску, перемішайте.
- Загорніть посуд в плед і залиште на 6-8 годин в теплому місці, або використовуйте йогуртницю.
- Готовий продукт зберігайте в холодильнику при температурі +2 - + 80 ° С не більше 3-х діб.
Умови зберігання
Зберігати в оригінальній упаковці. Після відкриття флакона продукт вжити відразу. Зберігання продукту в розкритій упаковці не допускається.
Термін придатності
При температурі від +2 до +8 оС - 12 місяців.