Склад
1 капсула містить:
життєздатні бактерії Lactobacillus rhamnosus GR-1® і Lactobacillus reuteri RC-14® в сумарній кількості не менше 1 х 109 KУО;
допоміжні речовини: глюкоза безводна, крохмаль картопляний; наповнювач - целюлоза мікрокристалічна; речовина, що перешкоджає злежуванню - магнію стеарат; оболочка капсули - желатин і харчовий барвник - титану діоксид.
Рекомендації щодо застосування
Вагісан® може бути використаний додатково до раціону харчування жінок і дівчаток, що досягли статевої зрілості, як джерело лактобактерій Lactobacillus rhamnosus GR-1 ® і Lactobacillus reuteri RC-14 ® з метою підтримки нормального балансу вагінальної мікрофлори в ситуаціях, що пов’язані з підвищеним ризиком його порушення, в тому числі після перенесених захворювань, під час та після лікування антибіотиками та іншими лікарськими засобами.
Спосіб застосування
Жінкам і дівчаткам старше 12 років: по 1 капсулі 2 рази на добу під час прийому їжі, запиваючи водою, або за рекомендацією лікаря.
При паралельному застосуванні з антибіотиками Вагісан® вживають за 2 години перед або після прийняття антибіотиків.
Термін вживання
2-4 тижні, подальше споживання узгоджувати з лікарем.
Форма випуску
Капсули масою 230 мг №15 в блістері у картонній коробці.
Термін придатності
2 роки.
Умови зберігання
Зберігати при температурі від +2°С до +8°С. Під час застосування можна зберігати при температурі не вище 25°C.