Склад
Розторопші плоди подрібнені.
Поживна (Харчова) і енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту: білки - 22,0 г, Вуглеводи - 11,0 г, Жири - 14,5 г; Калорійність: 262,5 ккал (1098,3 кДж).
Рекомендації по застосуванню
- Плоди розторопші мають гепатозахисну дію, сприяють поліпшенню функції печінки, нормалізують травлення. Розторопша плямиста профілактично захищає неушкоджені гепатоцити і підвищує їх стійкість до інфекції і різного роду отруєнь. Розторопша підсилює утворення жовчі і прискорює її виведення, нормалізує тим самим процеси травлення і обмін речовин.
- Дієтична добавка до раціону харчування, яка може бути рекомендована для нормалізації обміну речовин, сприяє поліпшенню процесів травлення і функціонального стану печінки.
- Добавки дієтичні не слід використовувати як заміну повноцінного рацюну харчування.
Спосіб застосування
- Дорослі по 1 чайній ложці без верху три рази на день перед їжею, запиваючи водою.
- Перед застосуванням вимагає консультації з лікарем.
Протипоказання
- Індивідуальна чутливість до речовин, які містяться в плодах розторопші, вагітним і годуючим груддю, дітям до 12 років.
- Не є лікарським засобом.
Умови зберігання
Зберігати в упаковці виробника, в сухому і недоступному для дітей місці при температурі не вище 30 °C.
Термін придатності
24 місяці з дати виготовлення.
Форма випуску
Розсипчаста пачка 150 г.