Знак HiPP Organic гарантує найвищу якість органічних продуктів HiPP та застосування до них більш суворих вимог порівняно з вимогами законодавства Європейського Союзу щодо органічних продуктів.
Переваги продукту: цінні злаки, які легко засвоюються, пребіотики – для підтримки здорової мікрофлори кишківника.
Є джерелом кальцію - для формування кісток; заліза - для кровотворення та розумового розвитку; йоду – для здорового функціонування щитоподібної залози; вітаміну А – для імунної системи; вітаміну С - для кращого засвоєння заліза; вітаміну В1 – для кращого функціонування нервової системи.
Продукт не містить: цукру, штучних ароматизаторів, барвників, консервантів.
Склад: молочна сироватка, гречана мука 34%, знежирене молоко 13%, олії (соняшникова) , низькоерукова, рапсова, кокосова, галактоолігосахариди з лактози, кальцію карбонат, вітамін С, дифосфат заліза, вітамін Е, вітамін В1, вітамін А, калію йодат, вітамін D.
Не містить глютен.
Рекомендації щодо використання:
Може використовуватися як прикорм з 4 місяців.
Перш ніж ви почнете доповнювати раціон дитини прикормом, порадьтеся з вашим лікарем-педіатром. Можлива індивідуальна підвищена чутливість до будь-якого компонента продукту.
Для здоров'я вашої дитини дуже важливо, щоб ви дотримувалися рекомендацій щодо приготування та дозування.
Кашу давайте з ложечки і готуйте для годування завжди свіжу порцію.
Готування:
Готувати на воді.
- Візьміть необхідну кількість води та сухої каші, відповідно до віку дитини, згідно з таблицею дозування.
- Закип'ятіть свіжу питну воду та охолодіть її до температури 40-50 градусів C.
- Покладіть у тарілку рекомендовану кількість сухої каші (відповідно до таблиці дозування).
- Відміряйте кип'ячену воду (згідно з таблицею дозування), додайте її в суху кашу і перемішайте.
- Залиште кашу на 1 хвилину для досягнення густої консистенції. Перед годуванням перевірте температуру каші!
Умови зберігання:
Закритий пакет зберігайте в сухому, захищеному від прямого сонячного проміння місці при температурі від 3 градусів С до 25 градусів С. Відкритий пакет (упаковку) щільно закривайте та зберігайте у сухих та гігієнічних умовах за кімнатної температури, макс. 25 градусів С. Використовуйте вміст відкритого пакета протягом 4 тижнів.